Grasmatten Maasmechelen

Grasmatten kopen in Maasmechelen? Schelfhout Graszoden levert veelal grasmatten in Maasmechelen en omgeving. Door te kiezen voor grasmatten kunt u binnen één dag genieten van een groen gazon. Vanuit onze thuisbasis in Kinrooi zijn wij dagelijks actief met het leveren van graszoden in Maasmechelen, Dilsen- Stokkem en Elen. Ook kunt u (kleine) partijen en/of bemesting bij ons afhalen in Kinrooi.

Grasmatten leveren Maasmechelen

Voordat u start met het aanleggen van grasmatten Maasmechelen, dient u deze vooraf bij ons te bestellen. In dit geval kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Via onze website of telefoonnummer kunt u gemakkelijk grasmatten bestellen. De door u bestelde grasmatten worden dagvers van het veld gesneden en machinaal op pallets geplaatst. Vanuit de velden vervolgen onze vrachtwagen de route om de grasmatten af te leveren, zo ook in Maasmechelen. Dezelfde dag geniet u nog van groene grasmat in uw woonplaats.

Kwaliteit grasmatten

Schelfhout Graszoden streeft naar de beste kwaliteit grasmatten in Maasmechelen. Zo worden onze grasmatten, voordat ze worden geoogst, zorgvuldig behandeld. Nadat ze dagvers worden gesneden worden ze dagelijks vers thuis bezorgd. Na het plaatsen van de grasmatten is een deugdelijk onderhoud extra belangrijk. Om u hierbij te helpen hebben wij een onderhoudskalender geschreven. Hier staat stap-voor-stap beschreven hoe u uw (nieuwe) gazon, gezond en groen houdt!

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over het kweekproces of over grasmatten, aarzel niet om contact op te nemen. Wilt u grasmatten in Maasmechelen direct online bestellen? Dan kan dit gemakkelijk via ons rekensysteem op de website. Ook kunt u hier gemakkelijk een prijs van de graszoden vinden.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Wij leveren vanaf 30m2.

m2
Eerstvolgende leverdata
di
1
dec
wo
2
dec
do
3
dec
vr
4
dec
di
8
dec