Grasmatten Pelt

Bent u woonachtig in gemeente Pelt of omgeving en wilt u nieuwe grasmatten leggen? Dan bent u bij Schelfhout Graszoden aan het juiste adres. Schelfhout Graszoden is een echt begrip in Limburg als het om grasmatten gaat. Door onze jarenlange ervaring in de graszodenbranche weten wij wat u nodig heeft om uw grasmatten te laten stralen. Wilt u grasmatten bestellen voor in Neerpelt of Overpelt, dit kan gemakkelijk online via onze website.

Hoge kwaliteit premium gras

Wij vinden het belangrijk dat de grasmatten van hoge kwaliteit zijn en blijven. Vandaar dat we u graag op de hoogte stellen over de voorbereidingen en onderhoud van het gras. Zo kunt u bij het bestellen van grasmatten ook de juiste voedingstoffen mee laten leveren die nodig zijn om het gras gezond te houden. Daarbij vertellen we ook graag meer welke voorbereidingen komen kijken bij de aanleg van grasmatten. Tevens kunt u deze tips terug lezen op onze pagina ‘ zelf grasmatten leggen’.

Ongekende service bij Schelfhout Graszoden

Wij hechten veel belang aan een goede service. Dit is dan ook terug te vinden in onze bedrijfsvoering. Al vele jaren zijn we een begrip als het gaat om grasmatten leveren in Limburg, zo ook in Pelt. Wij voorzien u graag van het beste advies met betrekking tot de aanleg, maar ook tot het juiste onderhoud. Zo kunt u gratis een onderhoudskalender downloaden op onze website.  Wilt u grasmatten leggen in Pelt of omstreken? Bestel dan uw grasmatten gemakkelijk online of telefonisch.

Offerte grasmatten Pelt

Om u snel en gemakkelijk van dienst te zijn, kunt u bij ons direct online een prijs opvragen voor het leveren van grasmatten. Door middel van de door u ingevulde gegevens ziet u meteen een prijs. Ook bij andere vragen over (het aanleggen van) grasmatten helpen wij u graag verder.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul