• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Pelt

Bent u woonachtig in gemeente Pelt of omgeving en wilt u nieuwe grasmatten leggen? Dan bent u bij Schelfhout Graszoden aan het juiste adres. Schelfhout Graszoden is een echt begrip in Limburg als het om grasmatten gaat. Door onze jarenlange ervaring in de graszodenbranche weten wij wat u nodig heeft om uw grasmatten te laten stralen. Wilt u grasmatten bestellen voor in Neerpelt of Overpelt, dit kan gemakkelijk online via onze website.

Hoge kwaliteit premium gras

Wij vinden het belangrijk dat de grasmatten van hoge kwaliteit zijn en blijven. Vandaar dat we u graag op de hoogte stellen over de voorbereidingen en onderhoud van het gras. Zo kunt u bij het bestellen van grasmatten ook de juiste voedingstoffen mee laten leveren die nodig zijn om het gras gezond te houden. Daarbij vertellen we ook graag meer welke voorbereidingen komen kijken bij de aanleg van grasmatten. Tevens kunt u deze tips terug lezen op onze pagina ‘ zelf grasmatten leggen’.

Ongekende service bij Schelfhout Graszoden

Wij hechten veel belang aan een goede service. Dit is dan ook terug te vinden in onze bedrijfsvoering. Al vele jaren zijn we een begrip als het gaat om grasmatten leveren in Limburg, zo ook in Pelt. Wij voorzien u graag van het beste advies met betrekking tot de aanleg, maar ook tot het juiste onderhoud. Zo kunt u gratis een onderhoudskalender downloaden op onze website. Wilt u grasmatten leggen in Pelt of omstreken? Bestel dan uw grasmatten gemakkelijk online of telefonisch.

Offerte grasmatten Pelt

Om u snel en gemakkelijk van dienst te zijn, kunt u bij ons direct online een prijs opvragen voor het leveren van grasmatten. Door middel van de door u ingevulde gegevens ziet u meteen een prijs. Ook bij andere vragen over (het aanleggen van) grasmatten helpen wij u graag verder.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen