Grasmatten Oudsbergen

Grasmatten kopen Oudsbergen? Schelfhout Graszoden verkoopt al diverse jaren grasmatten in Oudsbergen vanuit de vestiging in Kinrooi. En niet alleen Oudsbergen profiteert van Schelfhout Graszoden, ook de omliggende dorpen als Meeuwen en As genieten van de grasmatten. Onze grasmatten bezorgen wij met eigen vrachtwagens. Wij kunnen u daardoor goed op de hoogte houden van de levertijd en hoeft u niet onnodig te wachten.

Grasmatten bezorgen Oudsbergen

Doordat wij het transport in eigen beheer hebben, proberen wij de grasmatten volgens afgesproken tijdstippen te bezorgen. Zo bent u op de hoogte van de geplande levering. Het bestellen van grasmatten gaat gemakkelijk en snel via het bestelformulier op onze website. Vergeet immers niet om de meststoffen erbij te bestellen. Meststoffen zorgen namelijk voor een snelle en sterke aangroei van uw grasmat. Onze graszoden worden ten alle tijden vers gesneden en geleverd. Vandaar dat we aan raden om de grond klaar te hebben als de grasmatten thuisbezorgd worden.

Grasmatten zelf leggen

Wilt u de grasmatten zelf aanleggen in Oudsbergen? Via de zelf aanleg tips kunt u gemakkelijk en snel grasmatten leggen. Als u de basis goed aanpakt, geniet u jarenlang van een goede grasmat. Het is aan te raden om de aanleg tips toe te passen zodat u niet onnodig tijd verliest bij het aanleggen. Schelfhout Graszoden komt graag uw grasmatten thuis bezorgen zodat u elke dag van de week grasmatten kunt leggen in uw tuin.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
27
mei
ma
30
mei
di
31
mei
wo
1
jun
do
2
jun