• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

 Grasmatten Oudsbergen

Schelfhout Graszoden verkoopt grasmatten in Oudsbergen. Doordat Schelfhout graszoden gevestigd is in Kinrooi zijn wij veel werkzaam in de regio Oudsbergen. Niet alleen Oudsbergen profiteert van Schelfhout Graszoden. Ook Meeuwen-Gruitrode, Opglabbeek, Wijshagen, As en Gruitrode geniet van de grasmatten van Schelfhout Graszoden. Doordat wij de grasmatten met eigen vrachtwagens bezorgen kunnen wij zorgen dat we altijd volgens afgesproken tijd bij u komen lossen. Daardoor hoeft u niet onnodig te wachten. Dat is immers niet de bedoeling!

Grasmatten bezorgen in Oudsbergen

Wij bezorgen onze grasmatten met eigen transport bij u thuis in Opglabbeek. Doordat wij transport in eigen beheer hebben proberen wij de grasmatten altijd volgens afgesproken tijd te bezorgen in de regio Oudsbergen. Het bestellen van grasmatten gaat gemakkelijk en snel via het bestelformulier op onze website. Vergeet niet om de meststoffen bij te bestellen. Dit zorgt voor een snelle en sterke aangroei van uw grasmat! Doordat grasmatten vers gesneden en geleverd worden is het aan te raden om ervoor te zorgen dat de grond helemaal klaar ligt als de grasmatten thuisbezorgd worden. Aangezien Schelfhout Graszoden vier dagen per week grasmatten bezorgd in de regio Oudsbergen kunt u hier flexibel naartoe plannen!

Grasmatten zelf leggen

Wilt u de grasmatten zelf aanleggen? Via de zelf aanleg tips kunt u gemakkelijk en snel grasmatten leggen. Als u de basis goed aanpakt geniet u jarenlang van een strakke grasmat. Daarnaast is het aan te raden om de aanleg tips toe te passen zodat u niet onnodig tijd verliest bij het aanleggen van een grasmat. Schelfhout Graszoden uit Kinrooi levert dagelijks grasmatten in de regio Oudsbergen. Of u nu grasmatten zelf wilt leggen in Opglabbeek, Wijshagen of As. Schelfhout Graszoden komt hier dagelijks om grasmatten thuis te bezorgen zodat u elke dag van de week grasmatten kunt leggen in uw tuin.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen