• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Machelen

Grasmatten kopen in Machelen? Schelfhout Graszoden levert veelal grasmatten bij u in de omgeving. Door te kiezen voor grasmatten kunt u binnen één dag genieten van een groen gazon. Vanuit onze thuisbasis in Kinrooi zijn wij dagelijks actief met het leveren van grasmatten. Ook kunt u (kleine) partijen en/of bemesting bij ons afhalen in Kinrooi.

Puur vakmanschap

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak weten wij exact hoe wij onze werkzaamheden moeten uitvoeren. Zo hebben wij al vele huishoudens mogen voorzien van een nieuwe grasmat van de beste kwaliteit. Wij hebben den ook maar één doel: tevreden klanten! Wilt ook grasmatten, neem contact op voor de mogelijkheden.

Voordelen van grasmatten

Een nieuwe grasmat leggen in Machelen heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel ervan is dat u via een gemakkelijke wijze uw tuin kunt voorzien van een groen oppervlakte, wat ook nog erg praktisch is. Wanneer u graszoden legt, creëert u een speeloppervlakte voor spelende kinderen of huisdieren. Daarbij maakt gras uw tuin een stuk natuurlijker, wat tegenwoordig onmisbaar is. Genieten van nieuwe grasmatten is immers ook voor u een voordeel!

Grasmatten leveren Machelen

Omdat wij al tientallen jaren actief zijn in het leveren van grasmatten, zijn wij geregeld te vinden in Machelen, maar ook in Vilvoorde, Kampenhout en Zaventem. Benieuwd naar de prijzen van grasmatten in Machelen? Neem contact met ons op voor de leverdatum of het afhalen van grasmatten in Kinrooi.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets