Grasmatten Lanaken

Wilt u in Lanaken nieuwe grasmatten leggen? Kies dan voor Schelfhout Graszoden als leverancier van topkwaliteit grasmatten. Na het plaatsen van de grasmatten heeft u direct resultaat. In tegenstelling tot het inzaaien van gras, hoeft u bij het aanleggen van grasmatten in Lanaken niet lang te wachten op resultaat. Na twee weken kunt u het gazon zelfs weer betreden. De speelgraszoden van Schelfhout Graszoden hebben gedurende 12 maanden de juiste zorg en aandacht gekregen om zich te ontwikkelen tot een stevige grasmat.

Grasmatten leveren Lanaken

Voor het bezorgen van grasmatten in Lanaken kunt u Schelfhout Graszoden inschakelen. De grasmatten kunt u gemakkelijk in 3 stappen via onze website bestellen. Zodra wij de bestelling hebben gekregen, plannen wij deze in. Schelfhout Graszoden levert van dinsdag tot en met vrijdag in Lanaken en omstreken. Doordat wij het transport in eigen beheer hebben, zijn wij flexibel met het bezorgen van grasmatten. Wij werken met een vast team zodat wij u kunnen voorzien van de beste service.

Eigenschappen van de grasmatten

Voordat u uw gazon gaat leggen met grasmatten wilt u natuurlijk verzekerd zijn van goede grasmatten. Om u te voorzien van een stevige, mooie grasmat is het kweekproces minimaal 12 maanden. Dit wordt gedaan door bemesting, het tijdig maaien en het controleren van de kwaliteit. De graszoden van Schelfhout Graszoden snijden wij dagelijks vers van het veld en zijn vrij van plastic netten. Daarnaast voorzien wij u achteraf van onderhoudstips zodat ze ook bij u mooi en gezond blijven.

Wilt u de prijzen weten van grasmatten in Lanaken? Reken dit gemakkelijk uit via onze rekenmodule. U kunt ons uiteraard ook bellen op ons telefoonnummer of mailen.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul