• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Lanaken

Wilt u in Lanaken nieuwe grasmatten leggen? Kies dan voor Schelfhout Graszoden als leverancier van topkwaliteit grasmatten. Na het plaatsen van de grasmatten heeft u direct resultaat. In tegenstelling tot het inzaaien van gras, hoeft u bij het aanleggen van grasmatten in Lanaken niet lang te wachten op resultaat. Na twee weken kunt u het gazon zelfs weer betreden. De speelgraszoden van Schelfhout Graszoden hebben gedurende 12 maanden de juiste zorg en aandacht gekregen om zich te ontwikkelen tot een stevige grasmat.

Grasmatten leveren Lanaken

Voor het bezorgen van grasmatten in Lanaken kunt u Schelfhout Graszoden inschakelen. De grasmatten kunt u gemakkelijk in 3 stappen via onze website bestellen. Zodra wij de bestelling hebben gekregen, plannen wij deze in. Schelfhout Graszoden levert van dinsdag tot en met vrijdag in Lanaken en omstreken. Doordat wij het transport in eigen beheer hebben, zijn wij flexibel met het bezorgen van grasmatten. Wij werken met een vast team zodat wij u kunnen voorzien van de beste service.

Eigenschappen van de grasmatten

Voordat u uw gazon gaat leggen met grasmatten wilt u natuurlijk verzekerd zijn van goede grasmatten. Om u te voorzien van een stevige, mooie grasmat is het kweekproces minimaal 12 maanden. Dit wordt gedaan door bemesting, het tijdig maaien en het controleren van de kwaliteit. De graszoden van Schelfhout Graszoden snijden wij dagelijks vers van het veld en zijn vrij van plastic netten. Daarnaast voorzien wij u achteraf van onderhoudstips zodat ze ook bij u mooi en gezond blijven.

Wilt u de prijzen weten van grasmatten in Lanaken? Reken dit gemakkelijk uit via onze rekenmodule. U kunt ons uiteraard ook bellen op ons telefoonnummer of mailen.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets