• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Kortessem

Schelfhout Graszoden verkoopt grasmatten in Kortessem. Niet alleen Kortessem profiteert van Schelfhout Graszoden. Ook Hasselt, Bilzen, Herk-de-Stad geniet van de grasmatten van Schelfhout Graszoden. Doordat wij de grasmatten met eigen vrachtwagens bezorgen kunnen wij zorgen dat we altijd volgens afgesproken tijd bij u komen lossen. Daardoor hoeft u niet onnodig te wachten. Dat is immers niet de bedoeling!

Grasmatten bezorgen Kortessem

Het bestellen van grasmatten gaat gemakkelijk en snel via het bestelformulier op onze website. Vergeet niet om de aanleg meststoffen bij te bestellen. Dit zorgt voor een snelle en sterke aangroei van uw grasmat! Doordat grasmatten vers gesneden en geleverd worden is het aan te raden om ervoor te zorgen dat de grond helemaal klaar ligt als de grasmatten thuisbezorgd worden. Aangezien Schelfhout Graszoden vier dagen per week grasmatten bezorgd in de regio Kortessem kunt u hier flexibel naartoe plannen!

Handig om te weten!

  • De afmeting van een grasmat is 250cm lang en 40cm breed
  • Het gewicht is tussen de 15 en 20 kilogram
  • Grasmat zonder plastic netten
  • Direct resultaat
  • Levering 5 dagen per week
  • Telefonisch of per mail, 6 dagen per week bereikbaar

Grasmatten zelf leggen

Wilt u de grasmatten zelf aanleggen? Via de zelf aanleg tips kunt u gemakkelijk en snel grasmatten leggen. Als u de basis goed aanpakt geniet u jarenlang van een strakke grasmat. Daarnaast is het aan te raden om de aanleg tips toe te passen zodat u niet onnodig tijd verliest bij het aanleggen van een grasmat. Schelfhout Graszoden uit Kinrooi levert dagelijks grasmatten in de regio Kortessem, zodat u elke dag van de week gras kunt leggen in uw tuin.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen