Grasmatten Heusden Zolder

Wilt u graag gras in uw tuin maar heeft u geen zin om eerst in te zaaien? Dankzij Schelfhout Graszoden geniet u snel van een nieuwe grasmat in Heusden Zolder. Via onze website kunt u zien hoe u gemakkelijk zelf grasmatten aanlegt. Binnen een dag heeft u al een geweldig resultaat! Bestel hier uw grasmat!

Goede service levering grasmatten Heusden Zolder

Dagelijks leveren wij grasmatten in omgeving Heusden Zolder. 5 dagen per week leveren wij grasmatten met onze eigen transporteurs. Wij bieden twee soorten gras aan, namelijk; speelgras en campinggras. Het verschil tussen deze twee soorten is, dat het campinggras van de zijkanten van de velden word gesneden, doordat de machines rijden aan de zijkanten is de kans er dat ze sporen van wildgras inzitten. Hierdoor kan het niet verkocht worden als A-kwaliteit grasmat, maar word dit B-keuze kwaliteit.

Speelgras leveren wij vanaf 30m2 – Campinggras leveren wij vanaf 100m2.

Levering of afhalen

Omdat wij dagelijks in omgeving Heusden Zolder leveringen plaatsen. Kunnen wij ook een snelle service verlenen. Wij leveren namelijk ook in Beringen, Houthalen-Helchteren en Zonhoven. Heeft u een kleinere hoeveelheid grasmatten nodig en komt u deze zelf afhalen? In Kinrooi is ons grasmatten afhaaladres gelegen, hier is het mogelijk om op afgesproken tijdstippen en op bestelling grasmatten af te halen. De minimale afname op ons afhaaladres is 5m2.

Over Ons

Schelfhout Graszoden is 25 jaar geleden gestart met het kweken van hoge kwaliteit grasmatten. Het kweekproces duurt ongeveer 12 maanden, dit gebeurt met veel zorg en liefde. Hierdoor ontstaat er een stevige, diepgroene grasmat. Omdat wij al enige jaren ervaring hebben en gespecialiseerd zijn in grasmatten, staan wij u graag te woord voor al uw vragen. Neem gerust contact op via ons telefoonnummer of e-mailadres.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul