• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Hamont

Grasmatten kopen in Hamont doet u bij de regionale graszoden specialist, namelijk Schelfhout Graszoden uit Molenbeersel. Schelfhout Graszoden heeft al sinds 1992 ervaring met het leveren van grasmatten. Doordat service bij ons erg belangrijk is staan wij altijd klaar voor al uw vragen. Al onze grasmatten worden dagvers gesneden en daardoor geniet u altijd van een verse grasmat. Het is bij ons mogelijk om binnen één dag te genieten van dat droom grasveld.

Uw gazon vernieuwen?

U wilt uw gazon graag vernieuwen maar weet niet zo goed waar u moet beginnen. Met de aanlegtips van ons helpen wij u graag op weg bij het vernieuwen van uw grasmat. Mocht er eerst een gazon uit gesneden moeten worden kunt u het beste gebruik maken van een graszodensnijder. Een graszodensnijder snijdt precies onder de wortels van het gras, waardoor het gras gemakkelijk te verwijderen is. U kunt uw gras vaak storten bij de plaatselijke gemeente.

Grasmatten bezorgen in Hamont?

U kunt gemakkelijk gebruik maken van onze bezorgservice. Via ons bestelformulier kunt u gemakkelijk en snel uw grasmatten bestellen. U kunt er dan voor kiezen om de grasmatten af te halen in Molenbeersel, daarnaast is mogelijk om de grasmatten thuis te laten bezorgen bij u in Hamont. Naast Hamont leveren wij dagelijks grasmatten in Achel, Kleine-Brogel, Lozen en Pelt.

Mocht u grasmatten bestellen in Hamont en door Schelfhout Graszoden laten leveren hoeft u niet perse thuis te zijn bij levering. Doordat wij vakkundige chauffeurs hebben weten zij als geen ander waar ze de paletten neer moeten zetten. Wij vragen enkel aan u om het bedrag alvorens de grasmatten geleverd worden over te maken op onze rekening.

Is uw interesse gewekt? Bestel dan gemakkelijk en snel via ons bestelformulier en geniet binnenkort van een nieuwe grasmat in uw tuin in Hamont.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

T is een eindje rijden voor ons, maar om een klein hoekje van t gazon te herstellen nl 6m2 ging t niet anders.
Er wordt ook geleverd vanaf 30m2 dacht ik.
Op voorhand gebeld en vriendelijk onthaald.

4/5
Maurizio Ciamarra

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx