• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Ham

Schelfhout Graszoden is de perfecte firma voor het bezorgen van graszoden. Door onze professionele vakkundigheid zijn wij een erkende graszodenspecialist in zowel België als Zuid Limburg (NL) en Duitsland. Zo zijn wij regelmatig actief voor het leveren van grasmatten in Ham en omstreken.

Een nieuw stuk gras

Gras is iets wat meestal onmisbaar is in de tuin. Of het nu voor de spelende (klein) kinderen is, voor de huisdieren of gewoon voor een groenoppervlakte: gras is gewoon ontzettend handig. Vooral in de zomer is het heerlijk om te genieten van een groen gazon in de tuin. Door graszoden te leggen in Ham, creëert u gemakkelijk een schitterend groen stuk.

Indien u grasmatten gaat leggen, maakt u gebruik van de volgende voordelen:

  • A-kwaliteit graszoden;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gratis onderhoudskalender;
  • Altijd binnen één werkdag reactie.

Grasmatten Ham

Wij leveren grasmatten in Ham, mits het niet vriest en té nat is. Gras leggen kan namelijk het gehele jaar. Afhankelijk van de temperaturen en de andere weersomstandigheden kunt u door ons grasmatten laten leveren. Telefonisch, per mail of via ons contactformulier kunt u gemakkelijk de prijs nakijken van de levering van uw graszoden.

Onze samenstelling

Onze graszoden zijn gekweekt uit 3 verschillende graszaden. Het is een samenstelling uit roodzwenkgras, veldbeemdgras en Engels raaigras. Doordat onze zoden zijn gekweekt uit 3 graszaden is het een sterke, volgroeide, donkergroene grasmat die tegen een stootje kan. De grasmat hersteld snel na een stootje.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen