• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Ham

Schelfhout Graszoden is de perfecte firma voor het bezorgen van graszoden. Door onze professionele vakkundigheid zijn wij een erkende graszodenspecialist in zowel België als Zuid Limburg (NL) en Duitsland. Zo zijn wij regelmatig actief voor het leveren van grasmatten in Ham en omstreken.

Een nieuw stuk gras

Gras is iets wat meestal onmisbaar is in de tuin. Of het nu voor de spelende (klein) kinderen is, voor de huisdieren of gewoon voor een groenoppervlakte: gras is gewoon ontzettend handig. Vooral in de zomer is het heerlijk om te genieten van een groen gazon in de tuin. Door graszoden te leggen in Ham, creëert u gemakkelijk een schitterend groen stuk.

Indien u grasmatten gaat leggen, maakt u gebruik van de volgende voordelen:

  • A-kwaliteit graszoden;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gratis onderhoudskalender;
  • Altijd binnen één werkdag reactie.

Grasmatten Ham

Wij leveren grasmatten in Ham, mits het niet vriest en té nat is. Gras leggen kan namelijk het gehele jaar. Afhankelijk van de temperaturen en de andere weersomstandigheden kunt u door ons grasmatten laten leveren. Telefonisch, per mail of via ons contactformulier kunt u gemakkelijk de prijs nakijken van de levering van uw graszoden.

Onze samenstelling

Onze graszoden zijn gekweekt uit 3 verschillende graszaden. Het is een samenstelling uit roodzwenkgras, veldbeemdgras en Engels raaigras. Doordat onze zoden zijn gekweekt uit 3 graszaden is het een sterke, volgroeide, donkergroene grasmat die tegen een stootje kan. De grasmat hersteld snel na een stootje.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol