• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Bree

In Bree verkopen wij dagelijks grasmatten. Doordat wij bijna iedere dag in Bree en omgeving graszoden verkopen kunnen wij een snelle service verlenen. Maar niet alleen in Bree verkopen graszoden goed, ook in bijvoorbeeld omliggende dorpen zoals Bocholt, Reppel, Peer en Opitter. In deze plaatsen hebben wij al vele tuinen voorzien van nieuwe grasmatten. Daarnaast worden de grasmatten van Schelfhout Graszoden dagelijks vers gesneden. Hierna gaan ze direct vanuit de velden met eigen transport naar de klant. Hierdoor komen de grasmatten vers aan en blijft de kwaliteit hoog! Grasmatten bestellen voor Bree? Bestel dan nu gemakkelijk en snel via ons bestelformulier.

Grasmatten aanleggen in Bree

Bent u van plan om zelf uw tuin in Bree te voorzien van een nieuwe grasmat? Ten eerste is dit een klus die u zelf uit kunt voeren zonder al te veel kennis van zaken te hebben. Daarnaast is namelijk geen hele moeilijke maar wel een zware klus om zelf grasmatten te leggen. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om ervoor de zorgen dat de grond voldoende is los gemaakt. Hierdoor kunnen de wortels van de grasmatten goed inwortelen. Tevens is het belangrijk dat de grond voldoende vlak gemaakt is voordat de grasmatten geplaatst worden. In Bree is de grond erg geschikt voor grasmatten te leggen. Doordat het zandgrond is die erg goed te bewerken is. Daarnaast is deze grond erg vruchtbaar. Via ons zelf grasmatten leggen plan kunt u tips en uitleg lezen die u later kunt toepassen.

Direct gras in de tuin

Wilt u graag gras in uw tuin maar heeft u geen zin om eerst in te zaaien en vervolgens lang te moeten wachten op een grasmat? Dankzij Schelfhout Graszoden kunt u binnen een dag genieten van een nieuwe mooie grasmat in uw tuin. Daarnaast mag er kort na het plaatsen van de grasmatten al gebruik van gemaakt worden. Wij leveren grasmatten van de hoogste kwaliteit die geen plastic netten bevatten. Het is immers onze taak om ervoor te zorgen dat u een prachtige grasmat krijgt!

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Prima service, levering zoals afgesproken en zeer mooie graszoden !!

5/5
Jan Coenen

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts