• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Bocholt

Misschien zegt de naam u wel iets, Schelfhout Graszoden uit Molenbeersel. Vanuit daar verkopen wij dagelijks vele grasmatten in de regio. Zo leveren wij dagelijks grasmatten in Bocholt, maar ook in Kaulille, Grote-Brogel, Reppel, Ellikom en Peer. Wanneer u kiest voor Schelfhout Graszoden kiest u bovendien voor de professionele graszoden leverancier in uw regio.

Grasmatten leggen

Misschien heeft u niet zoveel tijd om gras te zaaien en bent u daardoor op zoek naar een ander alternatief. Grasmatten leggen in Bocholt is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de grasmatten van Schelfhout Graszoden. Het leggen van grasmatten heeft diverse voordelen, zoals:

  • U bent verzekerd van een direct resultaat;
  • De grasmatten zijn vrijwel altijd binnen één dag gelegd;
  • U krijgt de beste kwaliteit grasmatten;
  • Schelfhout Graszoden levert dagelijks grasmatten in Bocholt.

Wilt u grasmatten leggen in Bocholt? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van Schelfhout Graszoden

Aangezien Schelfhout Graszoden gevestigd is in Molenbeersel bevinden wij ons op korte afstand van uw tuin. Of het nu om graszoden in Bocholt, Kaullile, Ellikom of Bree gaat, Schelfhout Graszoden is dagelijks actief in uw regio. Ons team is gespecialiseerd in het leveren van verse grasmatten en ons doel is dan ook om u te voorzien van de mooiste grasmat. Het is niet voor niets dat Schelfhout Graszoden een begrip is als het om grasmatten gaat.

Grasmatten kopen Bocholt

Bent u benieuwd wat Schelfhout Graszoden u kan bieden? Op onze website kunt u veel informatie vinden betreft het aankopen van grasmatten. Mocht het zo zijn dat u een andere vraag heeft kunt u bovendien altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Schelfhout Graszoden staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur.

 

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets