Grasmatten Bilzen

Woont u in de omgeving Bilzen en wilt u grasmatten leggen? Zoek dan niet verder en vraag informatie aan bij Schelfhout Graszoden. Al vele jaren leveren wij grasmatten in Bilzen en omstreken. Wij kunnen u uitstekend informeren bij het kiezen van de juiste service; afhaal- of bezorgmogelijkheden. Wij geven u graag advies.

Wilt u een groene grasmat in omgeving Bilzen?

Schelfhout Graszoden garandeert u van een gazon met de mooiste grasmatten zonder netten en donker groen van kleur. Onze grasmatten begaan een kweekproces van maar liefst 12 maanden, voordat ze gelegd worden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen betreft de levering van de grasmatten. Wie weet mogen wij binnenkort uw grasmatten komen leveren in Bilzen, Diepenbeek, Hoeselt of Riemst.

Voordelen van grasmatten, direct resultaat!

Zelf een nieuwe grasmat leggen in Bilzen heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel ervan is dat u via een gemakkelijke wijze uw tuin kunt voorzien van een groen oppervlakte, wat ook nog erg praktisch is. Wanneer u grasmatten legt, creëert u een speeloppervlakte voor spelende kinderen of huisdieren. Daarbij maakt gras uw tuin een stuk natuurlijker, wat tegenwoordig onmisbaar is. Genieten van nieuwe grasmatten in Bilzen is immers ook voor u een voordeel!

Levering grasmatten Bilzen

Naast onze afhaallocatie in Kinrooi, bent u bij ons ook aan het juiste adres om grasmatten te laten bezorgen. Met de vrachtwagen worden de grasmatten bij u aan huis geleverd. Hierna kunt u zelf aan de slag met het aanleggen van grasmatten. Hulp nodig bij dit proces: bekijk ons stappenplan zelf graszoden leggen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer, e-mailadres en contactformulier.

Advies nodig?

089 680478

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Direct prijs berekenen

U ziet direct, online uw prijs. Betaal online via Bancontact, creditcard of contant bij levering.

m2
Eerstvolgende leverdata
vr
1
jul
ma
4
jul
di
5
jul
wo
6
jul
do
7
jul