• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Bilzen

Woont u in de omgeving Bilzen en wilt u grasmatten leggen? Zoek dan niet verder en vraag informatie aan bij Schelfhout Graszoden. Al vele jaren leveren wij grasmatten in Bilzen en omstreken. Wij kunnen u uitstekend informeren bij het kiezen van de juiste service; afhaal- of bezorgmogelijkheden. Wij geven u graag advies.

Wilt u een groene grasmat in omgeving Bilzen?

Schelfhout Graszoden garandeert u van een gazon met de mooiste grasmatten zonder netten en donker groen van kleur. Onze grasmatten begaan een kweekproces van maar liefst 12 maanden, voordat ze gelegd worden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen betreft de levering van de grasmatten. Wie weet mogen wij binnenkort uw grasmatten komen leveren in Bilzen, Diepenbeek, Hoeselt of Riemst.

Voordelen van grasmatten, direct resultaat!

Zelf een nieuwe grasmat leggen in Bilzen heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel ervan is dat u via een gemakkelijke wijze uw tuin kunt voorzien van een groen oppervlakte, wat ook nog erg praktisch is. Wanneer u grasmatten legt, creëert u een speeloppervlakte voor spelende kinderen of huisdieren. Daarbij maakt gras uw tuin een stuk natuurlijker, wat tegenwoordig onmisbaar is. Genieten van nieuwe grasmatten in Bilzen is immers ook voor u een voordeel!

Levering grasmatten in Bilzen

Naast onze afhaallocatie in Kinrooi, bent u bij ons ook aan het juiste adres om grasmatten te laten bezorgen. Met de vrachtwagen worden de grasmatten bij u aan huis geleverd. Hierna kunt u zelf aan de slag met het aanleggen van grasmatten. Hulp nodig bij dit proces? Bekijk ons stappenplan zelf graszoden leggen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer, e-mailadres en contactformulier.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Fijne winkel met goede service!

4.5/5
Dirk Albert Mol

Fijn bedrijf. Ik kon via de website precies mijn benodigde m2 invoeren en kreeg gelijk een prijs. Ik heb de graszoden zelf gelegd (kleine tuin) en ook de bemesting erbij besteld. De levering was netjes op de afgesproken tijd.

5/5
Dennis van Houts

Na online bestelling konden we de grasmatten afhalen in Molenbeersel. Hier zijn de grasmatten met de heftruck op onze aanhanger geplaatst. De grasmatten liggen er nu 1 week in en zien er goed uit.

5/5
Shirley Simons

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx