• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Experts sinds 1992

Grasmatten Alken

Graszoden in Alken kopen dat tegen een stootje kan? Wij van Schelfhout Graszoden kunnen u de juiste grasmatten adviseren. Bij ons kunt u er voor kiezen de graszoden zelf af te halen of te laten bezorgen tot aan uw deur. Wij zijn dagelijks actief met het leveren van graszoden in Alken, Hasselt, Sint-Truiden en omgeving. Hier hebben we dan ook vele blij kunnen maken met een prachtige groene grasmat.

Schelfhout Graszoden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het kweken en verkopen van graszoden. Bij ons bent u dan ook verzekerd van kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs.

Voordelen van grasmatten kopen Alken

Een nieuwe grasmat kopen heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel van grasmatten Alken is dat u op relatief gemakkelijke wijze uw tuin kunt voorzien van een groen oppervlakte. Daarnaast is het ook nog eens erg praktisch. Wanneer u grasmatten legt, creëert u een speeloppervlakte voor spelende kinderen of huisdieren. Daarbij maakt u uw tuin een stuk natuurlijker, wat tegenwoordig natuurlijk onmisbaar is!

Hoe moet u graszoden leggen?

Wij krijgen vaak de vraag hoe het aanleggen van graszoden gaat en of dit gemakkelijk is? Om u te helpen met graszoden leggen hebben wij een stappenplan gemaakt waardoor iedereen zelf graszoden kan leggen. Of het nu gaat om speelgras of campinggras, iedereen kan door middel van ons stappenplan zelf een nieuwe grasmat realiseren. Mocht u naar aanleiding van het stappenplan nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen. Ons team van specialisten staat u graag bij.

Meer informatie grasmatten Alken

Heeft u niet de informatie gevonden die u zocht voor het bestellen of leggen van grasmatten Alken? Dan kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u ons per e-mail of  via het contactformulier benaderen. Wilt u direct graszoden in Alken bestellen? Dit kunt u doen via ons website en bevestig online uw bestelling.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Enkele reviews van klanten

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Bestellen ging gemakkelijk via de website. De volgende dag hadden we de graszoden al thuis geleverd. Via het stappenplan hebben wij onze graszoden gemakkelijk kunnen leggen. Ook voor andere vragen werd ik telefonisch goed geholpen.

5/5
Philippe Straube

Deze firma heeft een top service en een super kwaliteit van graszoden!
Levering telkens correct en op tijd!
Zeer vriendelijke chauffeurs.

4.5/5
Marco van Ratingen

Prima kwaliteit, goede service. Snelle levering ‘s morgens gebracht namiddag al gelegd ! Zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.

5/5
Carlo Hindrikx

Wij waren zelf niet aanwezig bij de levering. De graszoden zijn netjes bij ons geleverd op de afgesproken plek. De grasmatten zijn van erg goede kwaliteit. Ook de bijgeleverde bemesting is aan te raden!

5/5
Bert Smeets